Terugblik dag 1

Onze eerste dolle dag in Bokrijk zit er reeds op en het was meteen een topdag, mede dankzij het zalig lentezonnetje dat van de partij was! πŸ€©πŸ˜Žβ˜€οΈ

In 3 groepen verkenden we het openluchtmuseum. We stapten zowaar de teletijdmachine in die ons zo’n 100 jaar terug in de tijd bracht.

Onder leiding van de timmerman maakten we nestkastjes, gingen we aan de slag met geweven textiel, hielpen we de boer en de boerin op de boerderij, kregen we les van meester Jozef in het dorpsschooltje en luisterden we naar de preek van de pastoor in de kerk. Tussendoor konden we ons uitleven op het avonturenparcours en in de speelschuur met allerhande spelletjes van vroeger!

Deze avond aten we wortelsoep en overheerlijke spaghetti. πŸ˜‹πŸ‘ŒπŸΌ We aten ons buikje rond. 😁

Na het avondeten kwam de valkenier nog op bezoek en maakten we kennis met een heleboel roofvogels en uilen. We mochten ze zelf vasthouden. Echt waar! Nooit eerder zagen we zo’n grote roofvogels van zo dichtbij. Heel spannend!

Ondertussen liggen we reeds in ons bed en genieten we lekker na van deze leuke eerste dag in het fantastische Bokrijk. 😌

Slaapwel en tot morgen! 😴

Hieronder enkele fotootjes van vandaag: