Dag 2

Hoi hoi! 🀩

Hier zijn we terug!

Wat een reuzeleuke tweede dag hebben wij achter de rug!

Er viel hier in Bokrijk weer heel wat te beleven en straks gaan we op de fuif alles geven!

Hieronder een terugblik op onze belevenissen vandaag. πŸ˜‰

3B ontwierp vandaag hun eigen toatbags en begaven zich naar het jaar 1913 waar ze les kregen van juf Helena in het oude dorpsschooltje. Ze bezochten er ook de kerk waar ze een preek te horen kregen van meneer pastoor. Ook gingen ze een handje toesteken op de boerderij. Ze gingen er met z’n allen op de foto, maar er mocht absoluut niet gelachen worden bij de jongens, zo hoorde dat in 1913. πŸ˜‰

Het was druk op de boerderij vandaag, want ook de leerlingen van het 4e leerjaar staken er hun handen uit de mouwen. Vermoeiend! πŸ˜… Daarnaast bezochten zij ook het schooltje, de kerk en de brouwerij. Ze kwamen zelfs de champetter van het dorp tegen! Ook gingen zij het hele openluchtmuseum rond onder leiding van een gids, zij kregen antwoorden op een heleboel vragen, zoals ‘Wat als … je 100 jaar geleden leefde? Wat zou je dan het meest missen?’ Heel boeiend!

3A trok op avontuur naar het hindernissenparcours en ging creatief aan de slag. Zij ontwierpen eveneens een leuke toatbag en timmerden erop los bij het maken van een nestkastje. Tussendoor maakten we ook even een tussenstop bij de pastorij.

Ook de juffen en meester hebben het hier helemaal naar hun zin πŸ˜‰

Zonet aten we lekkere vol-au-vent met frietjes, met als dessert een lekker ijsje. πŸ˜‹πŸ¦

Nu is het tijd voor het vrij podium en gooien we onze benen los tijdens de spetterende fuif!

Tot morgen!

Dikke kussen! 😘